Pozovite +381-18-428 59 00

Dobrodošli na stf-trafo

Električni žvrk

15.10.2016 14:10:52

 Transformator za zatapanje satnih osnova - Električni žvrk

 

                   

 

 Posle više meseci ispitivanja uz nesebičnu pomoć pčelara iz Niša i okoline, imamo zadovoljstvo da vam predstavimo namenski konstruisan transformator za zatapanje satnih osnova u pčelarstvu - tzv. Električni žvrk.

Električni žvrk je namenjen kao pomoćno sredstvo pčelarima pri postavljanju satnih osnova na ram. Kada povežete Električni žvrk na žice rama doći će do zagrevanja žice na ramu, koja će se tom prilikom lagano utisnuti u satnu osnovu. Na ovaj način satne osnove ćete postavljati lagano i nećete imati potrebu za bilo kakvim daljim lepljenjem ili pričvršćivanjem, što će vam uštedeti puno vremena i živaca.

Električni žvrk - transformator je zaliven u specijalnom samogasivom kućištu koje mu omogućava siguran rad u teškim uslovima, otporan je na udare, vlagu i temperaturu, što će vam omogućiti nesmetan rad u svim klimatskim uslovima.

Mrežni napojni kabl, kao i kablovi sa niskim naponom su dovoljne dužine da omogućuju konforan rad pri nameštanju satnih osnova na ram, pa će vam samim tim omogućiti veću brzinu i lakoću u radu.

Uređaj ćete napajati iz standardne mreže od 230V~ pri čemu je uređaj dizajniran tako da omogućava normalan rad u opsegu (180-243V~).